Leids Steunloket Migranten

Samen als een menselijk gezin.

Over ons

Samen als een menselijk gezin

Wie zijn we?

Stichting Leids Steunloket Migranten (LSM) is een jonge, ambitieuze organisatie die ondersteuning biedt en assisteert op het gebied van wetgeving, verblijfsvergunningen, humanitaire zaken en de vertaling van diverse talen naar het Nederlands vanuit bepaalde culturele, sociale en juridisch begrippen en uitdrukkingen…

Energie Helpdesk

De uitdaging

Er wordt gewaarschuwd voor de hogere energieprijzen. Stijgende gasprijzen zorgen voor een hogere energierekening. Er is momenteel sprake van huishoudens met een laag inkomen in combinatie met hogere energierekeningen.

Energie helpdesk migranten is een uitbreidingsinitiatief van het inloopspreekuur door de stichting Leids Steunloket Migranten. Met dit project streeft het LSM ernaar om zo veel mogelijk verschillende groepen en meertalige migranten in Leiden te bereiken en te adviseren.

Steun Ons of wordt donateur ANBI-status

Samen als menselijk gezin’, zo zien wij de wereld bij Leids Steunloket Migranten (LSM). Met ons werk verbinden wij mensen ongeacht achtergrond, leeftijd of status. Wij kunnen het niet alleen en jij kan ons steunen. Wil je vrienden worden?

Vrijwilligers

Beschik je over bepaalde talenten en deskundigheid die je graag wilt inzetten voor stichting Leids Steunloket Migranten? We zijn altijd op zoek naar denkers en doeners die ons willen helpen!

Heb je jezelf ooit afgevraagd: Wat kan ik doen om de wereld te veranderen? Begin hier, als vrijwilliger bij ons! Gebruik je vaardigheden, maak gebruik van je passie, en zet je in voor Leiden en de mensen in nood.

Gallerij