Samenwerkingspartners

Samen als een menselijk gezin. Zo zien wij de wereld bij Leids Steunloket Migranten (LSM). Onze projecten zijn gericht op het creëren van cohesie in Leiden en daarbuiten, en dit wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met onze partners.

Zo werken we nauw samen met verschillende welzijnsorganisaties en ontvangen we financiële steun van Fonds 1818 en het H.L. Druckerfonds. Hierdoor kunnen wij onze diensten gratis aanbieden, onze activiteiten en projecten uitvoeren en zo een belangrijke bijdrage blijven leveren aan een betere samenleving voor iedereen!

Elk partnerschap is uniek en we richten ons op het creëren van duurzame relaties met onze partners. We vormen allianties voor het leven en we zijn sterker en effectiever in samenwerking met onze partners. Wij hechten veel waarde aan deze relaties. Of u nu actief deelneemt aan onze activiteiten of financiële steun verleent, er zijn talloze manieren waarop wij erin slagen onze doelstellingen te bereiken.

Voor meer informatie en om te weten te komen hoe u een alliantie en een duurzaam partnerschap met LSM kunt vormen, kunt u contact met ons opnemen

Organisaties

Sun Leiden

Stichting IDB

Diaconaal Centrum De Bakkerij

Portaal

Uw Logo Hier

Fondsen

H.L. Drucker Fonds

Gemeente Leiden

Uw Logo Hier

ANBI-Status