Steun Ons of wordt Donateur ANBI-status

‘Samen als menselijk gezin’, zo zien wij de wereld bij Leids Steunloket Migranten (LSM). Met ons werk verbinden wij mensen ongeacht achtergrond, leeftijd of status. Wij kunnen het niet alleen en jij kan ons steunen. Wil je vrienden worden?

Help je mee?

Met jouw donatie kunnen we: 

  • Een inloopspreekuur voortzetten en gratis cultureel, juridisch en sociaal advies geven. Denk aan oudere migranten of slachtoffers van oorlog en terreur die worstelen met allerlei zaken, zoals brieven van ambtenaren die migranten vaak niet helemaal begrijpen. Met uw bijdrage kan onze belangrijke dienst gratis en dus toegankelijk blijven!
  • Jongeren van 12-17 jaar hun weg helpen te vinden binnen het Nederlandse schoolsysteem. Het project Onderwijsbrug ondersteunt alle leerlingen door gratis bijles aan te bieden. Ons doel is om hen al lerend naar een niveau te helpen waardoor ze kunnen deelnemen aan hun reguliere lessen en activiteiten op school zonder dat ze zich overweldigd voelen. We willen ook het zelfvertrouwen van de jongeren en hun gevoel erbij te horen vergroten. Met jouw bijdrage kunnen we deze hulp gratis blijven aanbieden.
  • Academisch onderzoek bevorderen op het gebied van migratie. Wij willen de kloof tussen de academische werled en de samenleving sluiten. Dit doen we bijvoorbeeld door stageplekken en onderzoeksmogelijkheden voor studenten en onderzoekers te creëren. Met jouw bijdrage kunnen we zorgen voor een goede werkruimte en stagebegeleiding.

Hoe word je vriend van LSM?

Wil jij ons waardevolle werk ondersteunen? Word dan vriend! Dit kan door maandelijks of jaarlijks een vast bedrag te doneren. Een eenmalige gift is natuurlijk ook van harte welkom! Je donatie kun je overmaken naar NL87 SNSB 0339 4845 27 t.n.v. Stichting LSM te Leiden onder vermelding van: Vrienden van LSM.

Als dank voor je donatie ontvang je:

  • 20 % korting op thuisbezorgde maaltijden van de sociale catering en gratis maaltijd die wij verzorgen in ons world Kitchen eet café. 
  • Bent u welkom op onze muziek- en dansavonden, en nodigen wij u uit voor ons jaarlijkse waarderingsdiner met internationale keuken.
  • Ontvangt u onze nieuwsbrief met updates over onze projecten en activiteiten.

Wij stellen het erg op prijs als je jouw naam en e-mailadres doorgeeft via mail zodat wij jou persoonlijk kunnen bedanken voor je vriendschap! 

Wordt Donateur ANBI-status