Sociale Catering LSM

Sociale catering netwerk is een initiatief tot stand gekomen door de samenwerking van wereld keuken van het LSM en speeltuin westerkwartier.

De sociale catering werd opgericht tijdens de sociale isolement tijdens de corona COVID-19 periode in 2020. Tijdens de corona hadden we te maken met scherpe maatregelen die zorgden bij veel mensen voor beperkingen. Toen die tijden hadden we met onze vrijwilligers hele leuk activiteiten en bezorgden we voor veel Leidenaars heerlijke warme maaltijden.

Na de corona tijden ontwikkelde dit project zich richten de organisaties en collectieven, en vrienden en feesten en samenwerkende partners, degene die hen feesten met diverse smaken gekleurd, van middellands zee, Van Grieks, Italiaans smaken naar Mexicaan, Spaanse smaken en veel meer Midden-Oosten oriëntale smaken bevat.  

Op zoek naar een sociale catering voor je familie, team, vrienden, collectief of organisatie? Door middel van de sociale catering kunnen we catering verzorgen voor 100-400  personen voor een voordelig tarief.

Met jouw bestellen kunnen we: Gratis juridisch advies, gratis bijles geven en stimuleren van het academisch onderzoek op juridisch, sociaal en culturele vlak.

Bellen via WhatsApp 0685887463/06831550943

Facebook, Messenger & Email: socialecatreringlsm@leidssteunloket.nl

Via website : contact formulier