Vrijwilligers

Beschik je over bepaalde talenten en deskundigheid die je graag wilt inzetten voor stichting Leids Steunloket Migranten? We zijn altijd op zoek naar denkers en doeners die ons willen helpen!

Heb je jezelf ooit afgevraagd: Wat kan ik doen om de wereld te veranderen? Begin hier, als vrijwilliger bij ons! Gebruik je vaardigheden, maak gebruik van je passie, en zet je in voor Leiden en de mensen in nood.

Wat kun je doen?

Vrijwilligerswerk betekent dat je een deel van je vrije tijd besteedt aan het helpen van anderen. Je kunt je vrijwillig inzetten om migranten te helpen met juridische kwesties of om kinderen te helpen hun weg te vinden in het Nederlandse schoolsysteem. De mogelijkheden zijn eindeloos, en wij geloven dat ieder individu, met zijn of haar unieke set vaardigheden, zijn of haar eigen plek kan vinden bij Leids Steunloket Migranten.

Help jezelf door anderen te helpen: vrijwilligerswerk opent je kijk op je eigen leven op nieuwe manieren, en opent zelfs toekomstige academische/carrière paden voor je, door je te vullen met ervaring. Door vrijwilligerswerk bij ons te doen kun je je even helemaal op anderen richten, het is de meest lonende manier om je vrije tijd door te brengen.

Vind je het leuk wat we doen? Wil je actief worden? Bekijk ons vacature-aanbod en help op jouw manier. We ontvangen ook graag open sollicitaties

Vacatures

Contact

Wil je meer informatie over vrijwilligerswerk bij Leids Steunloket Migranten? Neem dan contact op via 06-85887463 of stuur een mail naar: communicatie@leidssteunloket.nl